Studiebeleiding


coming soon

coming soon

Deze coaches hebben een ruime onderwijservaring en kunnen je alle tips and tricks meegeven om efficiënter en vlotter te studeren. Je leert plannen, samenvatten, hoofdzaken en bijzaken onderscheiden en allerhande mnemotechnische middeltjes om leerstof makkelijker te onthouden.

Na de studiebegeleiding kunnen de meeste leerlingen zelfstandig aan de slag. Wie wil, kan ook in een studieondersteuningstraject stappen. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je komt. Sommigen komen wekelijks, anderen enkel met de examens.

Veel leerlingen komen wekelijks langs. Onze coaches kunnen leerstof bijwerken van alle vakken van het middelbaar. Groot voordeel is dus dat je niet op zoek moet naar verschillende bijlesleerkrachten voor verschillende vakken. Wij hebben alles in huis en kunnen bijwerken waar nodig.

Ook op vlak van leerstoornissen hebben onze coaches een ruime ervaring. Niet alleen krijg je een studieondersteuningstraject dat op maat gemaakt is, we optimaliseren ook het handelingsplan met de school. Wij bekijken wat jou kan helpen en waar je recht op hebt en dat in overleg met je school.

Studying is not a duty, it is an opportunity to learn.

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: