Bachbloesemtherapeut


In onze praktijk zien we dikwijls mensen met faalangst, perfectionisme, onzekerheid… Regelmatig kwam de vraag naar Bachbloesems. Veel cliënten gaven aan dat het hen zou helpen als er op die manier ondersteuning zou kunnen worden aangeboden waaraan ze zich vooral in het begin van de begeleiding en op moeilijke momenten zouden kunnen optrekken. Aanvankelijk was ik eerder sceptisch. Ik had zelf eerlijk gezegd niet verwacht dat deze Bachbloesems zo verrijkend zouden zijn. Uitgetest en goedbevonden!

Er zijn 38 verschillende Bachbloesems die onderverdeeld worden in 7 verschillende groepen : angst, onzekerheid, desinteresse, eenzaamheid, overgevoeligheid, moedeloosheid en overbezorgdheid. Elke bloesem werkt in op een andere eigenschap of gesteldheid. Door middel van een gesprek zoeken we uit welke Bachbloesems jou kunnen helpen.

De juiste combinatie van Bachbloesems kan je klachten verlichten. Of je er nu in gelooft of niet, speelt niet echt een rol. We prepareren met zorg je eigen Bach-remedie die gaandeweg nog aangepast kan worden. Elke dag doe je 4 druppeltjes in een klein flesje water dat je doorheen de dag opdrinkt. Let op : een Bachbloesemtherapeut is geen dokter! Met ernstige of aanhoudende klachten zal je altijd eerst doorverwezen worden naar een arts!

Balance : not something you find, but something you create.

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: